WordPress plugins

WordPress plugins

Ένα WordPress plugin είναι ένα πρόγραμμα ή προγράμματα που χρησιμοποιούνται μαζί με τη βασική εγκατάσταση του WordPress. Ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, διότι χειρίζεται ορισμένα πράγματα που το WordPress δεν μπορεί. Μπορεί να βελτιώσει το SEO, να παρακολουθεί σχόλια για spam ή για να κάνει μια σειρά από άλλα πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν το site σας με βάση μια συγκεκριμένη ανάγκη. Υπάρχουν περίπου 30.000 plugins διαθέσιμα.


Jetpack
Το Jetpack έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποια θα επισημάνουμε. Έχει μια γραμμή εργαλείων που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε τη δραστηριότητα στο site σας. Υπάρχουν συνδρομές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις αναρτήσεις και τα σχόλια στο blog σας. Έχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας CSS που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας χωρίς να αλλάξετε ή να τροποποιήσετε το θέμα.
Contact Form 7
Αυτό το plugin είναι δημοφιλές επειδή είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε πολλαπλά sites. It can also support Ajax powered submitting along with CAPTCHA and Akismet spam filtering. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν αυτό το plugin, επειδή είναι εύκολο στη χρήση.
Google XML Sitemaps
Αυτό το plugin βοηθά τις μηχανές αναζήτησης (περιλαμβάνει το Google και Bing) να κατατάξει blog σας. Ανιχνεύει ολόκληρη την ιστοσελίδα σας και δημιουργεί ένα χάρτη ιστοτόπου που καθιστά ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν το site σας. Το plugin είναι ελαφρύ και πραγματικά απαραίτητο για τις μεθόδους SEO σας.
WordPress SEO by Yoast
Αυτό το δημοφιλές WordPress Plugin έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Είναι απολύτως απαραίτητο για τις προσπάθειές σας στο SEO. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυξημένη υποστήριξη, ανάλυση σελίδων, βελτιστοποιεί αυτόματα και εισάγει meta tags και στοιχεία συνδέσμων, Advanced XML χαρτών ιστοτόπων, βελτιστοποίηση RSS, ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και είναι διαθέσιμο σε 24 διαφορετικές γλώσσες.
Akismet
Εάν ανησυχείτε για spam στο τμήμα σχολίων σας, αυτό είναι το plugin που χρειάζεστε καθώς ελέγχει όλα τα σχόλια στο blog ή την ιστοσελίδα σας. Αν υπάρχει spam, θα λάβετε μια ειδοποίηση.
NextGEN Gallery
Αυτό είναι μακράν ένα από τα πιο δημοφιλή plugins. Διαθέτει μια ισχυρή μηχανή για να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε εικόνες. Μπορείτε να εισάγετε meta δεδομένα, να επεξεργαστείτε τις μικρογραφίες, να προσθέσετε γρήγορα υδατογραφήματα. Μπορείτε επίσης να ομαδοποιήσετε διαφορετικές γκαλερί σε άλμπουμ.


Αφήστε μια απάντηση