Διεύθυνση Email  :
Κωδικός πρόσβασης  :

Χρήσιμες Οδηγίες

Νέα Παραγγελία:

Πατήστε "ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" και στη συνέχεια επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει (πχ Web Hosting, Κατοχύρωση Domain κλπ.) και πατήστε "Ενημέρωση Καλαθιού".
Στην επόμενη σελίδα θα δείτε την επισκόπηση της παραγγελίας σας και εφόσον συμφωνείτε και δεν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή πατήστε "Πληρωμή".
Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα ζητηθούν και ολοκληρώστε πατώντας "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

Ανανέωση Domain Names:

» Από την στιγμή που σας έχει σταλεί ειδοποιητήριο πληρωμής σχετικά με την ανανέωση ενός ή περισσοτέρων domain names, τότε με την πληρωμή των αντίστοιχων ειδοποιητηρίων τα domains σας θα ανανεωθούν άμεσα.
Δείτε εδώ όλα τα ειδοποιητήρια πληρωμής σας

» Για να προχωρήσετε άμεσα σε ανανέωση ενός domain για το οποίο δεν έχει σταλεί ειδοποιητήριο πληρωμής, επιλέγετε στην περιοχή πελατών "Ανανεώσεις Domain Names". Στη συνέχεια επιλέγετε από τη λίστα με τα domains σας ποια θέλετε να ανανεωθούν και πατάτε "Παραγγελία" και μετά "Πληρωμή".

Ανανέωση Web Hosting account:

Για την πληρωμή της ανανέωσης της συνδρομής του Web Hosting λογαριασμού σας θα πρέπει να προχωρήσετε στην πληρωμή του αντίστοιχου ειδοποιητηρίου πληρωμής το οποίο σας αποστέλεται 25 ημέρες πριν την ημερομηνία λήξης της συνδρομής σας.
Εάν θέλετε να ανανεώσετε άμεσα το web hosting σας και δεν έχετε λάβει ειδοποιητήριο πληρωμής, απλά ζητήστε μας να δημιουργήσουμε ένα νέο. (Επικοινωνήστε μαζί μας με αίτημα υποστήριξης ή τηλεφωνικά)

"Μη ανανέωση" Domain Name

Εάν δεν επιθυμείτε να ανανεώσετε το domain σας επιλέγετε στην περιοχή πελατών "Τα Domains μου".
Στη συνέχεια επιλέγετε το domain που δεν θέλετε να ανανεώσετε και από το κυλιόμενο μενού επιλέγετε "Απενεργοποίηση πρόθεσης ανανέωσης".
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ανανεώσετε το domain στο οποίο παλαιότερα είχατε επιλέξει να μην ανανεωθεί, με τα ίδια παραπάνω βήματα από το κυλιόμενο μενού επιλέγετε "Ενεργοποίηση πρόθεσης ανανέωσης".

"Μη ανανέωση" Web Hosting account

Εάν δεν θέλετε να προχωρήσετε σε ανανέωση του web hosting λογαριαμού σας επιλέγετε "Πακέτα Hosting & Υπηρεσίες", επιλέγετε το λογαριασμό που δεν θέλετε να ανανεώσετε και από το κυλιόμενο μενού επιλέγετε "Αίτηση Ακύρωσης".
Μπορείτε να επιλέξετε η ακύρωση να είναι άμεση ή με τη λήξη της συνδρομή σας.

Περιοχή πελατών

Τρόποι πληρωμής

Ασφαλείς Συναλλαγές