Τα .ελ domains είναι πλέον διαθέσιμα. Προστατέψετε τα domains σας !

Με αφετηρία τη 10η Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 ξεκινάει η λειτουργία του Μητρώου Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .ελ

Για το τρίμηνο, 10 Ιουλίου - 10 Οκτωβρίου 2018, οι κάτοχοι ήδη εκχωρημένων domain names .gr θα μπορούν με προτεραιότητα να καταχωρήσουν το ίδιο ή ομόγραφο domain name με κατάληξη .ελ. Εάν ωστόσο, το ζητούμενο domain name με κατάληξη .ελ δεν είναι ίδιο ή ομόγραφο με κάποιο ήδη εκχωρημένο domain name .gr, θα μπορεί να εκχωρηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Μητρώου.

Προσοχή: Από τις 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00, όλα τα μη δεσμευμένα domain names με κατάληξη .ελ θα είναι διαθέσιμα προς εκχώρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της ΕΕΤΤ και χωρίς ειδικούς περιορισμούς.    ( Περισσότερες πληροφορίες εδώ )


Μη χάσετε την ευκαιρία να προστατέψετε το domain σας και να κατοχυρώσετε την Ελληνική σας παρουσία στο διαδίκτυο με το .ελ domain σας (με κόστος 15 ευρώ σύν ΦΠΑ για 2 έτη) !

Εάν έχετε ήδη το .gr domain σας στην ISOL ως καταχωρητή, μπορείτε να κατοχυρώσετε το .ελ domain σας επιλέγοντας “Κατοχύρωση .ελ” που εμφανίζεται δίπλα από κάθε κατοχυρωμένο .gr domain στη λίστα σας!