Τι είναι το WordPress

Τι είναι το WordPress

Το WordPress είναι ένα δωρεάν ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Είναι πιθανόν το ευκολότερο και πιο ισχυρό εργαλείο blogging και διαχείρισης περιεχομένου που υπάρχει σήμερα. Πολλά από τα πιο γνωστά blogs, ειδησεογραφικά πρακτορεία και ιστοσελίδες μουσικής μαζί με δεκάδες εταιρείες του Fortune 500 χρησιμοποιούν WordPress.

Το WordPress είναι δωρεάν. Μπορείτε να το κατεβάσετε για τοπική εγκατάσταση από το WordPress.org. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια υπηρεσία που φιλοξενείται στο WordPress.com. Το WordPress είναι ένα δωρεάν web-based λογισμικό που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει και να διατηρήσει μια ιστοσελίδα ή blog.

Αρχικά προοριζόταν ως ένας εύκολος τρόπος για την δημιουργία blog. Τώρα, χάρη σε μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών ανοικτού κώδικα έχει επεκτείνει δυνατότητές του και μπορεί πλέον να φιλοξενήσει κανονικές ιστοσελίδες επίσης.

Το σημερινό WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία πλήρους μεγέθους ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μεγάλων επιχειρήσεων.

Καθημερινά σχεδόν 20.000 άνθρωποι βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας του WordPress. Περίπου 17 τοις εκατό των ιστοσελίδων σε ολόκληρο τον κόσμο λειτουργούν, λόγω του WordPress.

Υπάρχουν πολλά plugins διαθέσιμα για WordPress. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από 19.000 WordPress plugins διαθέσιμα. Αυτά τα plugins μπορούν να ενισχύσουν το WordPress site σας.

Το WordPress είναι μία από τις πιο απαιτούμενες δεξιότητες παγκοσμίως. Οι εταιρείες θέλουν να ξέρουν ότι οι υποψήφιοι απασχόλησης μπορούν να διαχειριστούν το WordPress site τους. Δεν είναι δύσκολο να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το WordPress.

Το WordPress προσφέρει μεταφράσεις σε ένα πλήθος διαφορετικών γλωσσών. Οι γλώσσες περιλαμβάνουν Ελληνικά, Γερμανικά, Κροατικά, Σλοβενικά, Ιαπωνικά, Νορβηγικά, Εβραϊκά, Ισπανικά, Ινδονησιακά, Σουηδικά, Ρουμανικά, Σλοβακικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Scottish Gaelic, Ιταλικά, Γαλλικά και Ολλανδικά μεταξύ άλλων.


Αφήστε μια απάντηση