Δωρεάν Εγκατάσταση Scripts :

Blogs

Wordpress

Το wordpress είναι μία πλατφόρμα δημοσίευσης για blogs με έμφαση στην αισθητική, τα πρότυπα του web και τη χρηστικότητα και διανέμεται δωρεάν.

Openblog

Το Open Blog είναι μία open source πλατφόρμα δημοσίευσης για blogs, πολύ εύκολη στη χρήση.

Portals

Joomla

Το Joomla είναι ένα βραβευμένο open source σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS),το οποίο σας επιτρέπει να φτιάξετε ιστοσελίδες και ισχυρές online εφαρμογές. Διατίθεται δωρεάν.

Drupal

Το Drupal είναι μία open source πλατφόρμα και σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και υπηρεσιών.

PhpNuke

Το PHP-Nuke είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα δημοσίευσης ειδήσεων και διαχείρισης περιεχομένου βασισμένο στο web.

Forums

PhpBB

Το phpBB χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε καθημερινή βάση, καθιστώντας το το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φορουμ. Ο πίνακας διαχείρισης επιτρέπει την προσαρμογή ακόμη και των πιο περίπλοκων λειτουργιών του και σε νέους χρήστες.

AEF

Το AEF φορουμ έχει έναν πολύ απλό στη χρήση πίνακα διαχείρισης και η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη. Στον πίνακα ελέγχου οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τις προτιμήσεις τους. Διατίθεται δωρεάν.

Galleries

Coppermine

Το Coppermine είναι μία πολλαπλών χρήσεων ολοκληρωμένη web gallery εικόνων. Είναι open source script γραμμένο σε PHP.

Gallery

Πρόκειται για ένα open source άλμπουμ φωτογραφιών το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε τη διαχείρισή τους χωρίς δυσκολία είτε πρόκειται για ένα ένα μικρό προσωπικό site είτε για μία μεγάλη online κοινότητα.

Wikis

MediaWiki

Το MediaWiki είναι δωρεάν open source λογισμικό wiki γραμμένο σε PHP, αρχικά για χρήση στο Wikipedia. Πλέον χρησιμοποιείται και από πολλούς άλλους ιστότοπους του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Wikimedia.

PhpWiki

Το PhpWiki είναι ένα WikiWikiWeb. Το WikiWikiWeb είναι μια ιστοσελίδα όπου ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί σελίδες μέσω μιας HTML φόρμας. Η σύνδεση γίνεται αυτόματα από την πλευρά του διακομιστή και όλες οι σελίδες αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων.

E-Commerce

Oscommerce

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη δημιουργία του. Είναι λογισμικό open source και διατίθεται δωρεάν.

Zencart

Το Zen Cart είναι ένα open source λογισμικό ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Διάφορα

Moodle

Το Moodle είναι ένα CMS (Course Management System), μια δωρεάν εφαρμογή web που οι εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν αποτελεσματικούς ιστότοπους διδασκαλίας.

PhpList

Το phpList είναι ένα open source λογισμικό διαχείρισης newsletter, εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.

Easypoll

Πρόκειται για ένα PHP script δημιουργίας δημοσκοπήσεων. Η εγκατάσταση και λειτουργία του είναι εύκολη και η σχεδίαση των δημοσκοπήσεων είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Διατίθεται δωρεάν.